NEKA RAZMISLE KAKO ĆE SE OPRATI OD ONOGA ŠTO SE DESILO! Mirotić GRMI nakon tuče u Madridu, njegova poruka odzvanja Evropom!
Foto: Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia

grmi

NEKA RAZMISLE KAKO ĆE SE OPRATI OD ONOGA ŠTO SE DESILO! Mirotić GRMI nakon tuče u Madridu, njegova poruka odzvanja Evropom!

Košarka -

Proslavljeni košarkaš Nikola Mirotić izneo je svoje mišljenje o skandalu koji se dogodio u Madridu gde su se potukli košarkaši Reala i Partizana.

Evroliga je juče saopštila kazne zbog opšte tuče, a Partizan će u utorak protiv Reala igrati bez Kevina Pantera i Matijasa Lesora, koji su dobili suspenziju.

Centar Barselone ističe da košarka ne zaslužuje ove stvari.

"Ne želim da komentarišem katastrofu koju su drugi napravili. Neka razmisle kako će se oprati od onoga što se dogodilo. Očigledno je da košarka ne zaslužuje ove stvari, naročito ne košarka na ovom nivou", rekao je Mirotić, a preneo "RAC1".

Nikola Mirotić, Šarunas Jasikevičijus, Barselona, Real, Evroliga
foto: Profimedia

Podsetimo, Evroliga je juče saopštila kazne zbog masovne tuče na meču Real Madrid - Partizan.

U taboru Reala Geršon Jabusele je dobio suspenziju od pet utakmica, dok će Gabrijel Dek preskočiti jedan meč, a na drugoj strani Kevin Panter je kažnjen sa dve, a Matijasu Lesoru je izrečena suspenzija od jednog meča.

Crno-beli vode sa 2:0 u seriji protiv madridskog Reala, a naredna utakmica na programu je u utorak u beogradskoj "Štark areni".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track