SRPSKI TRENER O KOME BRUJI CELA EVROPA PORUČUJE: Ako je Real kraljevski klub, onda je Partizan carski
Foto: KK Borac / Duško Radišić

Nikolić o plej-of seriji

SRPSKI TRENER O KOME BRUJI CELA EVROPA PORUČUJE: Ako je Real kraljevski klub, onda je Partizan carski

Košarka -

Košarkaši MZT-a savladali su na svom terenu ekipu Kozuva u četvrtinala prvenstva Severne Makedonije rezultatom 83:69.

Međutim, rezultat ovog meča pao je u drugi plan zbog zaista neverovatnog poteza srpskog trenera Dragana Nikolića, koji trenutno sa klupe predvodi ekipu MZT-a.

Nikolić je pri rezultatu 28:32 za goste, ušao na teren i oborio protivničkog košarkaša te na taj način prekinuo kontru Kozuva.

Dan kasnije, popularni Gagi je za Mozzart sport komentarisao seriju između Partizana i Reala u Evroligi.

"Videli smo varvarstvo pojedinih igrača Reala na drugoj utakmici. Neki košarkaši Partizana su naseli na provokaciju i sačekali smo kazne. Po svim parametrima Beograđani bi sa 3-0 dobili Real jer tim sjajnog Žoca igra odlično. Dolaskom sportskog direktora i jake sportske ličnosti Zorana Savića i najtrofejnijeg trenera Željka Obradovića omogućeno je da Beograđani dobro grabe. Utakmice u Madridu su bile javni čas košarke koji su demonstrirali ‘crno – beli’. Real je pročitan sa svih strana i da nije povrede i kazni Partizan bi u trećoj utakmici obezbedio vizu za Litvaniju".

Gagi ni jednog trenutka ne zaboravlja šta je Real.

"Najtrofejniji evropski klub, ali ako su oni kraljevski klub, Partizan je carski. Očekivali smo, pre ovih dešavanja, da Partizan ode u Kaunas i čak dobije Barselonu. U normalnim okolnostima bi bilo tako, u novoj situaciji ostaje da se vidi. Za Dante Egzuma sam glasao, u ABA ligi, kao najboljeg defanzivca. Dante puno znači Partizanu i sada ne znam šta da kažem", zaključio je Gagi Nikolić.

Kurir sport / Mozzart sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track