SRAMNA KAMPANJA IZ MADRIDA PRED MEČ U BEOGRADU! Optužili Partizan i Egzuma da lažu: Ovako ni Di Kaprio ne bi odglumio
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Pravdaju divljaštvo Jabuselea

SRAMNA KAMPANJA IZ MADRIDA PRED MEČ U BEOGRADU! Optužili Partizan i Egzuma da lažu: Ovako ni Di Kaprio ne bi odglumio

Košarka -

Kako se bliži treći meč plej-of serije Evrolige između Partizana i Reala, tako iz Madrida i Španije stižu sve besramniji napadu na srpskog predstavnika.

Tako je španski list "Marka" izneo stav da Geršon Jabusele svojim krvničkim rvačkim zahvatom s leđa nije povredio Dantea Egzuma, a sada se Partizanov Australijanac optužuje da je lažirao povredu.

Novinar Pablo Erero, pro-realov novinar sa portala "24 segundos en Blanko" (24 sekunde u belom), na sraman način je uporedio Egzuma sa čuvenim glumcem Leonardom Di Kaprijom.

"Doktori sa svih strana sveta stižu u Beograd da prouče slučaj Lazarusa (lik iz Biblije) Dantea Egzuma. Od hodanja na štakama sa pokidanim ligamentom u četvrtak preko hramanja na jednoj nozi u petak, pa do igranja bez problema u utorak. Sjajna gluma. Ovo nije uspeo ni Di Kaprio u ‘Vuku sa Vol Strita'", napisao je španski novinar.

Kada je shvatio da se izblamirao, kasnije se ispravio i rekao da nije reč o ligamentima već o tetivi.

Slično piše i Hoze Manuel Puertas, novinar koji sarađuje sa više medija. On je objavio fotografiju Egzuma sa jutrošnjeg treninga, uz poruku da nije ni sumnjao da će igrati u utorak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track