NAVIJAČ ZVEZDE ŠOKIRAO ŠPANCE PRED UTAKMICU PARTIZAN - REAL: Tek nakon razgovora s njim shvatili su kakvo je stanje u Beogradu!
Foto: @starsport

ČUDE SE!

NAVIJAČ ZVEZDE ŠOKIRAO ŠPANCE PRED UTAKMICU PARTIZAN - REAL: Tek nakon razgovora s njim shvatili su kakvo je stanje u Beogradu!

Košarka -

Uz delegaciju Real Madrida u Beograd su stigli i španski novinari, a oni su imali zanimljiv susret sa navijačem Crvene zvezde.

"Kraljevski klub" će u utorak od 20.30 časova igrati treću utakmicu top osam faze Evrolige protiv Partizana koji ima prednost od 2:0 u seriji.

Zbog velike tuče košarkaša u završnici druge utakmice, atmosfera pred treći meč je naelektrisana, iako su čelnici crno-belih i trener, Željko Obradović, pokušali da smire strasti.

Košarkaše Reala u Beogradu čuva veliki broj pripadnika policije i obezbeđenja, a novinar ugledne "Marke", koja je na dan utakmice imala i zanimljivu naslovnu stranu posvećenu susretu u Beogradu, obavio je zanimljiv razgovor sa navijačem Crvene zvezde.

U pitanju je jedan od direktora hotela u kojem su odseli novinari koji su stigli iz Španije.

- Ja sam navijač Crvene zvezde, ali jedna stvar je jasna: Ne želim da Real Madrid pobedi. Čak i oni koji ne vole sport, svi gledaju vesti i znaju šta se desilo - poručio je on Špancima.

Partizan
foto: Printscreen/Marca

Tim rečima ih je ostavio u čudu, pošto se širom Evrope dobro poznaje rivalstvo beogradskih večitih rivala.

"Marka" najavljuje "pakao" za svoje košarkaše, a nema sumnje da će atmosfera u "Štark Areni" biti na vrhunskom nivou.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track