JANAKOPULOS PODRŽAO PARTIZAN! Kontroverzni Grk hteo da TUČE ljude zbog kazni za crno-bele, a sada SVIM SRCEM uz srpski klub!
Foto: KK Panatinaikos

EVROLIGA

JANAKOPULOS PODRŽAO PARTIZAN! Kontroverzni Grk hteo da TUČE ljude zbog kazni za crno-bele, a sada SVIM SRCEM uz srpski klub!

Košarka -

Kontroverzni predsednik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos podržao je Partizan uoči trećeg meča plej ofa Evrolige protiv madridskog Reala u " Beogradskoj Areni"

Janakopulos koji je na svom instagramu podelio grb Partizana uz smajlije stegnutih mišića.

Janakopulos
foto: Printskrin

Jasno je tako pokazao za koga navija na večerašnjem susretu, što i nije neko iznenađenje, pošto je njeegov otac je zajedno sa Željkom Obradovićem osvojio šest titula Evrolige.

Janakopulos je nakon tuče u Madridu javno kritikovao Evroligu zbog kazni.

"Osoba sam koja je platila 300.000 evra zbog jedne objave na Instagramu, kada su turski navijači psovali moju porodicu, a ja odgovorio. Platio sam 120.000 evra jer nisam slušao Evroligu i sankciju disciplinskog sudije prema kojoj mi nije dozvolio da uđem u dvorane. Platio sam 1.700.000 evra ličnih, a ne klupskih kazni i to zbog mog Instagrama i zbog takozvanih uvreda na račun Evrolige. Kako bi trebalo da se osećam danas, kada je čitava evropska košarka ismejana širom sveta zbog onoga što se dogodilo na utakmici Reala i Partizana?", istakao je on, pa nastavio:

"Šta bi sada trebalo da uradim? Kako bi trebalo da se osetim? Da li bilo ko u Evroligi razmišlja o tome? Da li disciplinski sudija razmišlja o tome? Kakvu mi poruku dajete? Da sledeći put ne bi trebalo da psujem, niti da ismevam, već bi trebalo da počnem da udaram ljude? Da li je to poruka koju želite da mi pošaljete današnjim kaznama? U vreme kada sam kažnjen, 250.000 ljudi je pratilo moj Instagram. Prema onome što znam, Evroligu gledaju milioni ljudi, desetine miliona - 20, 30, 50, 100 miliona, širom sveta. A vi kažnjavate igrače sa pet ili tri utakmice, a ja sam platio 1,7 miliona? Mislim da je nešto pogrešno u svemu ovome", rekao je kontroverzni Grk.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track