REALOV DŽIN ODGOVORIO GROBARIMA: Mladi navijač ga "prevario" u Areni! Poslali su mu snimak, napisao je ove dve reči (VIDEO)
Foto: Starsport

EVROLIGA

REALOV DŽIN ODGOVORIO GROBARIMA: Mladi navijač ga "prevario" u Areni! Poslali su mu snimak, napisao je ove dve reči (VIDEO)

Košarka -

Košarkaš Real Madrida, Valter Tavares, imao je zanimljivu komunikaciju sa navijačima Partizana, tokom i nakon četvrte utakmice četvrtfinalne serije Evrolige.

Realov džin (220 centimetara) sa Zelenortskih ostrva je trenutno najbolji igrač madridskog tima, a to je i pokazao na utakmicama protiv crno-belih.

Partizan je imao prednost od dve pobede nakon isto toliko mečeva u Madridu, ali Real je u Beogradu došao do dva trijumfa. U trećoj utakmici Tavares je za blizu 36 minuta u igri postigao 26 poena, uz 11 skokova, tri asistencije, tri blokade i indeksom korisnosti od čak 41.

U četvrtom meču on je postigao 15 poena, uz sedam skokova, dve ukradene lopte i dve blokade, a nakon njega je na društvenim mrežama odgovorio na video snimak koji mu je poslao jedan od navijača Partizana.

Na snimku se vidi detalj iz beogradske "Štark Arene" kada se jedan mladi navijač sa tribina našalio sa Tavaresom tako što mu je pružio ruku, a onda je povukao.

Možete da vidite kako je centar reagovao u toj situaciji, a navijaču koji mu je poslao snimak odgovorio je na sledeći način.

"Ima dece", uz smajli koji "plače" od smeha.

Peta, ujedno i poslednja utakmica u seriji igraće se u sredu u Madridu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track