JOKIĆI DOMINIRAJU I VAN TERENA: Žene košarkaša Denvera proslavile pobedu, Natalija Jokić je najlepša!
Foto: Printscreen/Instagram

nba

JOKIĆI DOMINIRAJU I VAN TERENA: Žene košarkaša Denvera proslavile pobedu, Natalija Jokić je najlepša!

Košarka -

Srpski košarkaš Nikola Jokić bio je najzaslužniji za prolaz Denvera u finale Zapadne konferencije. Savladan je Finiks (4-2 u seriji), a o partijama rođenog Somborca će se dugo pričati.

Nakon meča supruge i devojke košarkaša kluba iz Kolorada okupile su se kako bi na taj način proslavile pobedu svojih jačih polovina.

Izabranica našeg reprezentativca Natalija Jokić svojim izgledom oduševila je sve prisutne, a mnogi na društvenim mrežama su je proglasili za "najlepšu među lepoticama". Očekivano, nije skidala osmeh sa lica, a kako i ne bi, jer će Nagetsi igrati u finalu konferencije.

00:06

Natalija Jokić pozirala sa suprugama košarkaša Denvera

Pored Natalije, na fotografijama se mogu videti i lepše polovine Tomasa Brajanta, Džefa Grina, Džamala Mareja i Kentavijusa Koldvela-Poupa. Ono što je zanimljivo, na jednoj od fotografija se može videti i Džamal Marej, Jokićev saigrač, kako im je upao u kadar i podigao tri prsta.

Finale Zapadne konferencije počinje u noći između utorka i srede u 2:30 minuta posle ponoći. Nagetsi dočekuju Lejkerse, a mnogi jedva čekaju da vide okršaj Nikole Jokića i Lebrona Džejmsa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track