VREME JE ZA MAJSTORICU! Trener SC Derbija motivisan pred dolazak na megdan Partizanu - veruje u svoje momke, nada se ČUDU!
Foto: Starsport

aba liga

VREME JE ZA MAJSTORICU! Trener SC Derbija motivisan pred dolazak na megdan Partizanu - veruje u svoje momke, nada se ČUDU!

Košarka -

Izabranici Željka Obradovića sutra od 20 sati igraju odlučujuću utakmicu četvrfinala plej-ofa ABA lige protiv Studentskog centra.

Uspeli su košarkaši Partizana da u glavnom gradu Crne Gore stignu do brejka i poravnaju rezultat u seriji, a pred sutrašnji meč, trener SC Derbija Andrej Žakelj rekao je da će njegovi momci u trećoj utakmici ostaviti srce na terenu.

"Jedva čekamo treću utakmicu u Beogradu, gde očekujem veliki broj navijača u Areni i sigurno će biti odlična atmosfera. Očekujemo od Partizana još veću agresivnost u odnosu na prva dva meča. Za nas je od velike važnosti da održimo fokus, da želja bude na istom nivou i da održimo skakačku prednost kao u prethodnim mečevima. Nema tu mnogo filozofije, plan nam je da ispravimo neke stvari iz druge utakmice gde smo imali probleme i još jednom da se borimo maksimalno i ostavimo srce na terenu", rekao je Andrej Žakelj.

Košarkaš Flečer Megi zna da će crno-beli sutra podići nivo agresivnosti.

"Nakon dva sjajna meča protiv Partizana očekujemo da protivnici podignu nivo agresivnosti i fokusa na još veći nivo. Kao ekipa moramo da poboljšamo defanzivu, da uspemo u otežavanju njihovih šuteva za tri poena jer su iz tog segmenta veoma opasni. Kada smo mi u pitanju moramo nastaviti da u napadu koristimo svoje prednosti, što smo dosta dobro radili u prva dva meča četvrtfinala. Izuzetno je važno da odigramo timski, da uspemo da održimo utakmicu u egalu do samog kraja i onda da vidimo šta se može desiti i možemo li iznenadit", rekao je Megi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track