PONOS! OGLASIO SE NOVAK - POSLAO MOĆNU PORUKU JOKIĆU I CELOJ PLANETI: Srpski teniser uz DVE REČI objasnio suštinu uspeha (FOTO)
Foto: STJEPANOVIC/BETAPHOTO / Sipa Press / Profimedia

NBA

PONOS! OGLASIO SE NOVAK - POSLAO MOĆNU PORUKU JOKIĆU I CELOJ PLANETI: Srpski teniser uz DVE REČI objasnio suštinu uspeha (FOTO)

Košarka -

Košarkaši Denvera plasirali su se u veliko finale NBA lige, pošto su u četvrtoj utakmici finala Zapadne konferencije na gostovanju pobedili Los Anđeles Lejkerse sa 113:111.

Nikola Jokić je u pobedi svog tima ostvario osmi tripl-dabl u ovosezonskom plej-ofu, čime je oborio rekord Vilta Čemberlena iz 1967. godine. Srpski igrač je upisao 30 poena, 14 skokova, 13 asistencija, tri blokade i jednu ukradenu loptu. Po završetku meča uručen mu je trofej "Medžik Džonson" za najkorisnijeg igrača Zapadne konferencije.

Nikola Jokić
foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Posle velikog uspeha na društvenim mrežama oglasio se i najbolji teniser sveta Novak Đoković koji je sunarodniku poslao snažnu poruku.

"Porodica, MVP", napisao je Nole na Instagramu uz video na kojem as Denvera grli članove svoje porodice.

Novak Đoković, Nikola Jokić
foto: Pritnscreen/Instagram

Denveru je ovo prvi plasman u veliko finale NBA lige, gde će za protivnika imati boljeg iz dvomeča Majami-Boston. Tim sa Floride vodi sa 3:0 u finalnoj seriji Istočne konferencije.

Finalna serija će početi u noći između 1. i 2. juna.

(Kurir sport)

Bonus video:

00:43

Đoković izašao na binu prerušen u Snup Doga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track