BORJAN POZIVA ZVEZDAŠE NA MARAKANU: Dođite u četvrtak na stadion da osvojimo Kup! A onda i u nedelju da proslavimo titulu!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

dve utakmice

BORJAN POZIVA ZVEZDAŠE NA MARAKANU: Dođite u četvrtak na stadion da osvojimo Kup! A onda i u nedelju da proslavimo titulu!

Fudbal -

Pred fudbalerima Crvene zvezde je izazov osvajanja Kupa Srbije, a finalna utakmica protiv ekipe Čukaričkog se igra u četvrtak od 21.00 čas, dok će 28. maja crveno-beli proslaviti 34. titulu na stadionu „Rajko Mitić“.

Milan Borjan
foto: www.crvenazvezdafk.com

Kapiten crveno-belih Milan Borjan siguran je u sjajnu podršku sa tribina na preostala dva meča do kraja sezone.

- Ponosan sam na šestu uzastopnu titulu, koju sam osvojio od dolaska u klub. Nije uvek bilo lako, ali smo znali da u svakom trenutku imamo podršku naše nejvernije publike. Na teren izlazimo sa mišlju da je naš zadatak da usrećimo ljude koji su došli na stadion, a time ćemo se voditi i na preostale dve utakmice - rekao je Milan Borjan i nastavio:

- Očekuje nas finale kupa, izuzetno bitan meč, kojim bismo zaokružili još jednu istorijsku sezonu. Posle samo tri dana je i poslednje kolo Superlige Srbije, kada ćemo proslaviti 34. titulu, verujem u sjajnoj atmosferi i pred ispunjenom Marakanom.

Crvena zvezda barjaci
foto: www.crvenazvezdafk.com

Navijači Crvene zvezde humanost pokazuju na svakom koraku, a kapiten crveno-belih poziva sve zvezdaše da pokažu da imaju veliko srce, učestvuju u akciji kluba i obezbede barjake od čije će prodaje deo novca biti doniran za infuzomate.

- Ulaz je besplatan, nadamo se i lepom vremenu, kako bi navijači mogli u potpunosti da uživaju. Klub je pokrenuo sjajnu akciju, kojom potvrđujemo da smo društveno-odgovorni. Želimo da vidimo prelepu sliku Marakane kao što je to bilo prethodne godine i koreografiju sa barjacima koja je fenomenalna. Prodaja barjaka ima i humanitarni karakter, što je izuzetno značajno, zato pozivam sve zvezdaše da obezbede rekvizit na vreme, budu deo proslave 34. titule, pokažu humanost i potvrde veličinu naše crveno-bele porodice – zaključio je Milan Borjan.

Kurir sport

Bonus video:

00:40

Borjan pravio ajvar sa suprugom i sinom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track