JOKIĆ POSLAO VELIKOG LEBRONA U PENZIJU?! Kralj je šokirao javnost posle METLE, stigle su nove informacije i mnogima će se svideti!
Foto: JAVIER ROJAS / Zuma Press / Profimedia

NBA

JOKIĆ POSLAO VELIKOG LEBRONA U PENZIJU?! Kralj je šokirao javnost posle METLE, stigle su nove informacije i mnogima će se svideti!

Košarka -

Nakon što je su Lejkersi "pometlani" u finalu Zapadne konferencije od strane Denvera, Lebron Džejms je najavio mogućnost da završi karijeru.

"Kralj" je šokirao javnost širom sveta izjavom da će morati da razmisli o budućnosti, a nekoliko dana nakon što su Nagetsi u "gradu anđela" naneli četvrti uzastopni poraz Lejkersima i došli do pobede od 4:0 u seriji i plasmana u veliko NBA finale, pojavile su se nove informacije.

Jedan od vodećih medijskih kuća u SAD, kada je reč o izveštavanju i pisanju o sportu, "ESPN", navodi da Lebron i dalje nije doneo konačnu odluku.

Međutim, situacija nije toliko mračna za ljubitelje lika i dela Džejmsa.

Novinar, Dejv Mekmenamin, poručuje da su dobre šanse da se Lebron Džejms naredne sezone, svoje 21. u profesionalnoj karijeri, ponovo nađe na parketu u žuto-ljubičastom dresu sa brojem 6.

Kako se navodi u tekstu na sajtu pomenutog medija, veći problem za Lejkerse predstavlja pozicija plejmejkera.

Lebron Džejms je svoju prvu, odnosno "ruki" sezonu započeo 2003. godine, kao košarkaš Klivlenda, nedugo nakon što je izabran kao prvi pik na NBA draftu.

U Kavalirsima je igrao do 2010. godine, nakon čega su usledile četiri sezone u Majamiju i osvajanje dve šampionske titule.

Nikola Jokić, Lebron Džejms
foto: Harry How / Getty images / Profimedia

Šampion je potom bio i sa Klivlendom, gde se vratio i proveo nove četiri sezone, a četvrti prsten osvojio je sa Lejkersima, za koje igra od 2018. godine.

Zbog svega što je uradio tokom karijere, Lebron se, apsolutno zasluženo nalazi u "GOAT" priči.

Međutim, protiv Jokićevih Nagetsa nije mogao.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track