JOKIĆ JE NAJBOLJI I BEZ NAGRADE, NEVEROVATAN JE! Ne prestaje euforija u SAD, NBA zvezda se JAKOM PORUKOM poklonila Srbinu
Foto: EPA/Steve Dipaola

ODUŠEVLJEN

JOKIĆ JE NAJBOLJI I BEZ NAGRADE, NEVEROVATAN JE! Ne prestaje euforija u SAD, NBA zvezda se JAKOM PORUKOM poklonila Srbinu

Košarka -

Košarkaš Portlanda, Demijan Lilard, još jedna je u nizu NBA zvezda koja je biranim rečima govorila o Nikoli Jokiću.

Srpski košarkaš je neverovatnim partijama oduševio planetu, a Denver odveo u prvo veliko finale NBA u istoriji ove franšize.

Brojni košarkaši, aktivni i bivši, legende ovog sporta, oglasile su se nakon pobede Nagetsa nad Los Anđeles Lejkersima, a Lilard je poslednji (za sada) koji je hvalio Jokića.

"Džoker je verovatno najbolji igrač lige. Najbolji ne osvajaju uvek MVP nagrade i mislim da je Embid trebalo ove godine da bude MVP. Ali, Jokić je zato verovatno najbolji igrač lige", rekao je Lilard tokom uključenja uživo na društvenoj mreži Instagram i dodao:

"Ubaciće 45 poena uz 25 skokova, nekada će imati i 18 asistencija, a onda će nekad sve to imati u jednoj utakmici. Taj čovek ne promašuje. Gledajući ga kako igra i dok igram protiv njega, jednostavno ne promašuje".

Govorio je plejmejker i o Jokićevom načinu igre i prepoznatljivom stilu.

"Neverovatno je pametan, može da šutira, dodaje, uz to je i timski igrač, vodi računa o tome da se uvek ide na pobedu. Skroman je i uvek iskren. Volim kako stvari radi na svoj način", zaključio je Lilard.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track