NESTVARNO VEČE! Zvezdin klinac blista od sreće posle prvenca: Sa 19 godina sam osvojio duplu krunu i dao gol na proslavi titule!
Foto: Starsport

ODUŠEVLJEN

NESTVARNO VEČE! Zvezdin klinac blista od sreće posle prvenca: Sa 19 godina sam osvojio duplu krunu i dao gol na proslavi titule!

Fudbal -

Mladi fudbaler Crvene zvezde, Stefan Leković, u poslednjem kolu Super lige postigao je prvi gol za seniorski tim ovog kluba.

Leković je rođen 2004. godine i igra na poziciji štopera. Na utakmici protiv Novog Pazara je ušao u igru na startu drugog polurvemena umesto Nemanje Milunovića, a u 71. minutu je postigao gol nakon centaršuta Gelora Kange.

- Nestvarno veče za mene. Uspeo sam da sa 19 godina osvojim duplu krunu i na proslavi titule postignem prvenac. Znači mi to, podstrek je za dalji rad svakako. Mislim da sam mogao i kod drugog gola bolje da reagujem, ali na greškama se uči i siguran sam da ću kroz sticanje iskustva biti sve bolji. Prvenac bih posvetio porodici i svima koji su bili uz mene do sad - rekao je Leković nakon utakmice.

Istakao je da je nešto stariji saigrač, Strahinja Eraković, bio najveći oslonac.

- Od momenta kad sam prešao u prvi tim, pa do danas, Čupa je uvek bio tu za mene i mnogo mi znači njegova podrška.

Crvena zvezda, Stefan Leković, Strahinja Eraković
foto: Starsport

Osvrnuo se mladi fudbaler i na atmosferu na stadionu "Rajko Mitić" na proslavi duple krune. - Bila je sjajna atmosfera, mnogo ljudi na tribinama. Malo je kiša pokušala to da pokvari, ali nije uspela. Verujem da će u sezoni koja sledi biti još više ljudi. Meni kao mladom igraču znači da igram pred što više ljudi, i generalno čitav događaj od danas, stvarno je bilo fantastično. Sledi odmor, zatim obaveze u omladinskoj reprezentaciji Srbije.

- Odmaraću dve nedelje, a onda me čeka okupljanje mlade reprezentacije, pa zatim povratak u Zvezdu - zaključio je Leković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track