JOKIĆ JE NOĆNA MORA MAJAMIJA: Denver TRI GODINE ne zna za poraz protiv Hita! Srbin ih DEMOLIRAO ove sezone! (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nek se nastavi

JOKIĆ JE NOĆNA MORA MAJAMIJA: Denver TRI GODINE ne zna za poraz protiv Hita! Srbin ih DEMOLIRAO ove sezone! (VIDEO)

Košarka -

Poslednji put Majami je uspeo da savlada Nagetse u čuvenom "balonu" u Orlandu 2020. godine...

Za titulu šampiona NBA lige ove sezone boriće se Denver Nagetsi i Majami Hit.

Majami je izborio plasman u veliko NBA finale, pošto je u sedmom meču finalne serije Istoka savladao Boston Seltikse i tako zakazao finale sa Nagetsima, koji su pre sedam dana osvojili Zapadnu konferenciju.

Tim iz Kolorada može biti zadovoljan ishodom na Istoku, pošto im Majami definitivno više "leži". Verovali ili ne, Jokićev tim nalazi se u seriji od šest vezanih trijumfa protiv ekipe sa Floride. Poslednji put Majami je uspeo da savlada tim Majka Melouna pre tri godine u "balonu" u Orlandu.

Denver - Majami
foto: Printscreen

Ove sezone sastali su se dva puta. U prvom duelu koji je odigran u decembru prošle godine Nagetsi su pobedili rezultatom 124:119, a sredinom februara tim iz Kolorada slavio je sa 112:108.

Jokić je nerešiva enigma za odbranu Majamija. Na prvom meču je zabeležio tripl-dabl sa 19 poena, 12 skokova i 12 asistencija, a na drugom je bio najefikasniji akter sa 27 poena, 12 skokova i osam asistencija.

Zanimljivo, Nikola u duelima sa Bamom Adebajom, čovekom koji je "zadužen za njega", u poslednje dve sezone ima procenat šuta iz igre neverovatnih 63% (17/27).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track