KURIR NA 3 NAJVAŽNIJA SPORTSKA DOGAĐAJA: Pratite uz nas, sa lica mesta - Rolan Garos, finale Lige Evrope i polufinale Aba lige!
Foto: Kurir, EPA Juan Carlos Hidalgo, EPA Yoshua Arias, Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

na svim bitnim dešavanjima

KURIR NA 3 NAJVAŽNIJA SPORTSKA DOGAĐAJA: Pratite uz nas, sa lica mesta - Rolan Garos, finale Lige Evrope i polufinale Aba lige!

Ostali sportovi -

Vrelo sportsko leto uveliko je počelo! Nikad veći broj bitnih sportskih događaja čeka nas u narednim nedeljama.

Za početak - Rolan Garos. Turnir je od ogromnog značaja za Novaka Đokovića i prilika da ostane sam na vrhu liste igrača po broju osvojenih gren slemova. Srpski as dobro je počeo, a sve verujemo da će tako i nastaviti.

Specijalni izveštač Kurira iz Pariza je Vuk Brajović, dugogodišnji saradnik naše redakcije. Brajović je izuzetno cenjen u teniskim krugovima, a njegove analize teniskih zbivanja gađaju u centar.

Rolan Garos, Pariz, tenis, šljaka
foto: Joly Victor/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Budimpešta je "glavni grad evropskog fudbala" ove nedelje. U sredu nas očekuje spektakularan meč u finalu Lige Evrope između Rome i Sevilje. Nama je ovaj duel i dodatno interesantan jer će na njemu biti čak četiri srpska fudbalera. Sve informacije sa lica mesta donosi vam - Aleksandar Knežević, koji će pratiti finalni meč LE, ali i sve ono što se budu dešavalo pre i posle utakmice.

Roma
foto: Tano Pecoraro / LaPresse / Profimedia

Za one koji prefeririju sport pod obručima, sigurno će u žiži biti večerašnji meč između Cedevita Olimpije i Partizan. Specijalni izveštač iz Ljubljane sa bitke za finale Aba lige biće - Dejan Ignjatović.

Partizan
foto: Starsport

Budite uz Kurir sport i saznajete prvi sve informacije i zanimljivost sa najvažnijih sportskih događaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track