KO HOĆE, NAĐE NAČIN! Jedan navijač nije imao pare za kartu, a onda je prodao VREDNU stvar iz kuće samo kako bi gledao Jokića!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

ludilo

KO HOĆE, NAĐE NAČIN! Jedan navijač nije imao pare za kartu, a onda je prodao VREDNU stvar iz kuće samo kako bi gledao Jokića!

Košarka -

Košarkaši Denvera i Majamija priredili su nam u prvoj utakmici finala NBA lige spektakl za pamćenje, i gotovo da ne postoji ljubitelj košarke koji ne bi voleo da prisustvuje ovakvom događaju.

Denver nikada nije osvojio titulu u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, a šanse da se takav podvih ostvari ove godine, su prilično velike.

Pogotovo sada, pošto Nagetsi vode sa 1:0 u seriji protiv Majamija, a srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je još jednu fenomenalnu utakmicu.

Ko je želeo da gleda ovaj meč uživo, morao je da izdvoji veliku sumu novca, pošto su se cene karata "kretale" od 700 do čak 3.000 evropskih novčanica.

Jedan navijač Denvera nije imao novca za kartu, te je odlučio da proda svoju najskuplju flašu viskija samo kako bi uživo mogao da gleda Jokića i ostalu družinu, a ta misija mu je i uspela.

Priznao je ovaj navijač da boca 10 godina starog viskija košta između 800 i 1000 dolara, ali i dalje se ne zna koliko je zaradio.

Kako god, Evan je uspeo da dođe do novca koji mu je bio prekopotreban, i u "Bol" Areni gleda istorijski meč.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track