ZVEZDA SE JOŠ JEDNOM OGLASILA! Stigao odgovor direktoru ABA lige: Možemo dati detalje komunikacije Vojinovića i Zorana Savića!
Foto: Starsport

BURA

ZVEZDA SE JOŠ JEDNOM OGLASILA! Stigao odgovor direktoru ABA lige: Možemo dati detalje komunikacije Vojinovića i Zorana Savića!

Košarka -

Košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet, još jednom se oglasio saopštenjem.

Ovaj put crveno-beli su reagovali nakon izjave Milije Vojinovića, direktora ABA lige koji se oglasio nakon prvog saopštenja sa Malog Kalemegdana kojim je srpski klub obavestio javnost da neće igrati finale ABA lige dok se ne završi finale Superlige Srbije.

Saopštenje KK Crvena zvezda Meridianbet prenosimo u celosti.

- U cilju sprečavanja bilo kakvih spekulacija i slobodnih tumačenja stava KK Crvena zvezda Meridianbet nakon sramne objave ABA lige koja je 03.06.2023.godine objavila termine odigravanja utakmica finala te lige, ali i laži i neistina koje je u subotu uveče izneo Milija Vojinović u obraćanju “sportklubu”, klub daje na uvid javnosti zvaničan dopis koji je upućen na adresu ABA lige još 27.05.2023.godine.

Takođe, na uvid javnosti ukoliko je potrebno, možemo dati i sve poruke između Milije Vojinovića i direktora KK Crvena zvezda Meridinabet, kao i interesantne detalje iz komunikacije Milije Vojinovića i Zorana Savića – koje će dati još odgovora na pitanje ko iznosi istinu, a ko neistinama dezinformiše javnost.

1 / 2 Foto: KK Crvena zvezda

Verujemo da će nakon čitanja ovog dopisa, sve biti mnogo jasnije – Milija Vojinović neće KK Crvena zvezda Meridianbet određivati preko medija kada će igrati finale… - navedeno je u saopštenju uz koje je objavljen i dopis.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track