ZBOG JOKIĆA NASTAO HAOS NA TV-U! Amerikanci se posvađali - čuveni HEJTER nastavio da kritikuje Srbina, pa dobio BRUTALAN odgovor!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

žustro

ZBOG JOKIĆA NASTAO HAOS NA TV-U! Amerikanci se posvađali - čuveni HEJTER nastavio da kritikuje Srbina, pa dobio BRUTALAN odgovor!

Košarka -

Godinama unazad, srpski košarkaš Nikola Jokić ne prestaje da nas iznenađuje sa maestralnim partijama u NBA ligi, dominira konstantno, a protivnici jednostavno ne pronalaze prava rešenja kojim bi stali na put ovom vrhunskom košarkaša.

Širom sveta, Jokić ima veliki broj "fanova", ali isto tako, s vremena na vreme iskoči i po neki "hejter" sa namerom da umanji sve ono što Srbin radi u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Poznati NBA novinar Stiven A. Smit važi za jednog od njih, nekoliko puta do sada je kritikovao Jokića, a sada je rekao da Srbin nema igru iz "posta", zbog čega mu se smeje ceo svet.

- Jokić nije poznat kao neko ko dominira iz post igre - kazao je Smit, i potom dodao da to nije "njegova igra".

Brzo mu je odgovorio Džej-Džej Redik koji je Smitu na najbolji mogući način "zapušio usta".

- Stivene, mi imamo podatke za proteklih 10 godina. Da li si znaš šta je najuspešnija akcija na protivničkom delu terena u proteklih 10 godina, širom čitave NBA lige? Post igra Nikole jokića - kazao je Redik.

Smit je onda pokušao da se "opere", ali to mu nije pošlo za rukom.

- Gledaj, Nikola Jokić ima predivan dodir, dosta me podseća na Kevina Mekhejla i Šakila O'Nila, ali, razumeš šta je razlika? Mekhejl je bio nešto posebno, bio je dominantan, takođe i Šek, on je bio na drugom nivou sasvim - dodao je Smit.

Kurir sport

Bonus video:

01:19

NA PITANJE DA LI ŽELI DA BUDE KAO JOKIĆ, mali košarkaš iznenadio odgovorom i dobio GROMOGLASAN! Rebrača: To je stav za uspeh!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track