DOMAĆI TEREN JE OGROMNA PREDNOST, GOST NIJE SLAVIO 5 GODINA: Izašle kvote za ukupan rezultat finalne serije večitih rivala!
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ABA LIGA

DOMAĆI TEREN JE OGROMNA PREDNOST, GOST NIJE SLAVIO 5 GODINA: Izašle kvote za ukupan rezultat finalne serije večitih rivala!

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u trećoj utakmici finala plej ofa ABA lige, smanjili na 2:1 u seriji i sačuvali nadu u odbranu titule.

Četvrta utakmica na programu je u utorak ponovo u "Pioniru" od 19 časova, gde će Zvezda pokušati da vrati seriju u "Arenu", u suprotnom Partizan će podići pehar.

Sudeći po kvotama na kladionicama majstorica večitih rivala je najrealnija opcija,a prednost u konačnoj pobedi daje se Partizanu, zbog prednosti domaćeg parketa.

Kvota da će crno-beli pobediti u seriji rezultatom 3:2 iznosi 2.40, dok je na trijumf Partizana u utorak i 3:1 ukupno kvota 2.70.

Crvena zvezda, Partizan
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Treća opcija, odnosno trijumf Zvezde u naredna dva meča i osvajanje ABA prstena 2:3, daje kvotu 3.50.

Zvezda i Partizan su i prethodne sezone igrali pet utakmica u borbi za prsten, crveno-beli su slavili sa 3:2, a svaki tim je slavio na svom terenu.

Prethodno je Zvezda dva puta bila bolja od Budućnosti takođe sa 3:2

Zanimljivo je da je u poslednjih 21 meč finalne serije uvek slavio domaćin.

Jedini brejk napravila je Budućnost u aprilu 2018 u prvoj utakmici finala protiv Zvezde i tako sa 3:1 u seriji osvojila titulu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track