LEGENDARNI KOŠARKAŠ U KRATKOJ SUKNJI ZAPREPASTIO JAVNOST: Ovako je izašao na ulicu, svi se pitaju ŠTA SE DEŠAVA, a on ima odgovor!
Foto: Instagram/dennisrodman

SKANDAL MAJSTOR

LEGENDARNI KOŠARKAŠ U KRATKOJ SUKNJI ZAPREPASTIO JAVNOST: Ovako je izašao na ulicu, svi se pitaju ŠTA SE DEŠAVA, a on ima odgovor!

Košarka -

Legendarni košarkaš, Denis Rodman, još jednom je šokirao javnost.

Petostruki NBA šampiona je oduvek bio kontroverzna ličnost i često je umeo ponašanjem, izjavom ili stajlingom da skrene pažnju na sebe, a očigledno se ništa nije promenilo ni danas kada ima 62 godine.

Rodman se pojavio na paradi ponosa u Njujorku u kratkoj suknji, a snimak i fotografije je podelio na društvenoj mreži Instagram.

- Ljubav će uvek da pobedi - poručio je čuveni košarkaš.

Nakon što je dobio veliki broj komentara i reakcija šokiranih fanova ali i ljudi koji su masovno ulazili na Rodmanov nalog kako bi iskazali nezadovoljstvo, on je odlučio da podseti sve da mu ovo nije prvo pojavljivanje u javnosti u ovom stilu.

Denis Rodman
foto: Instagram/dennisrodman

Objavio je nekoliko svojih ludih stajlinga, kao i snimke iz igračkih dana kada je imao kosu šarenih boja.

Rodman je tokom karijere osvojio dve titule sa Detroitom i tri sa Čikagom, a u NBA ligi je igrao još za San Antonio, Los Anđeles Lejkerse i Dalas.

Po sedam puta je bio u najboljem defanzivnom timu i najbolji skakač lige, a po dva puta je igrao Ol-star utakmicu, bio u trećoj najboljoj petorki lige, i bio proglašen za najboljeg defanzivca NBA.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track