PEŠIĆ DOBIO IDEALNE VESTI - SJAJNI CENTAR ŽELI DA IGRA ZA SRBIJU: Zaista želim da budem deo tima! Možemo da napravimo nešto dobro
Foto: @starsport

na raspolaganju selektoru

PEŠIĆ DOBIO IDEALNE VESTI - SJAJNI CENTAR ŽELI DA IGRA ZA SRBIJU: Zaista želim da budem deo tima! Možemo da napravimo nešto dobro

Košarka -

Novi centar grčkog Olimpijakosa, Nikola Milutinov, poručio je da želi da igra za Srbiju na predstojećem Svetskom prvenstvu.

Milutinov je jasno stavio do znanja selektoru Svetislavu Pešiću da može da računa na njega.

"Već sam rekao da selektoru Srbije da sam na raspolaganju timu. Zaista želim da budem deo tima. Mislim da imamo kvalitet, ali to moramo da pokažemo na terenu. Imali smo kvalitet i prethodnih godina, ali nismo prošli onako kako smo očekivali. Zaista se nadam da ove godine možemo da napravimo nešto dobro", rekao je sjajni centar, prenosi Tanjug.

Doskorašnji as CSKA iz Moskve se nada da će Nikola Jokić igrati za Srbiju na Mundobasketu.

"Moramo da mu damo još vremena, jer je zaista imao tešku sezonu. Šta god da odluči, moramo da cenimo ono što je uradio za naš narod. On je trenutno jedan od najboljih igrača na svetu", smatra Milutinov.

Svetsko prvenstvo u košarci se igra od 25. avgusta do 10. septembra na Filipinima, Japanu i Indoneziji. Srbija će igrati u grupi sa Južnim Sudanom, Portorikom i Kinom.

Okupljanje reprezentacije zakazano je za 24. jul, a javnost u Srbiji sa nestrpljenjem očekuje spisak selektora Svetislava Pešića.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track