SRAMNE PSOVKE I UVREDE ZA MADARA! Košarkaš se oprostio od Partizana, navijači POLUDELI zbog njegove poruke
Foto: Starsport

NEPOTREBNO

SRAMNE PSOVKE I UVREDE ZA MADARA! Košarkaš se oprostio od Partizana, navijači POLUDELI zbog njegove poruke

Košarka -

Doskorašnji košarkaš Partizana, Jam Madar, oprostio se od crno-belih porukom koja je izazvala brojne reakcije.

Izraelac je, nakon što je njegov prelazak u Fenerbahče postao zvaničan, objavio oproštajnu poruku u kojoj je otkrio da nije bilo obostrane ljubavi u poslednjih 10 dana.

"Moja familijo, postoje momenti u životu kada je teško doneti odluku, a najteže se donose one koje uključuju emocije. Imam velike emocije prema klubu. Ali sam u poslednjih 10 dana video da emocije nisu obostrane i zato nisam imao pravi izbor. Želeo bih da se zahvalim svima na ljubavi i podršci koju su mi pokazali i što su mi učinili da se osećam ako kod kuće kada sam bio daleko od svoje", poručio je Madar i dodao:

"Posebna zahvalnost publici, najboljem treneru na svetu, treneru koji je pre svega sjajan čovek i životni mentor. Hvala vam što ste me izabrali i promenili mi život. Hvala kompletnom stručnom štabu i svima koji su bili deo svega ovoga. Zauvek ćete biti u mom srcu. Sve saigrače volim i želim im uspeh, onima što su otišli ili idu, kao i onima što ostaju. Zauvek ću biti navijač Partizana, bez obzira gde odem. Dok se ne sretnemo ponovo".

Dobio je brzo veliki broj komentara od strane navijača Partizana.

Dok su ga mnogi podržali i poželeli mu sreću, pojavio se i veliki broj sramnih uvreda i psovki koje nećemo prenositi. Deo navijača je iz nekog razloga besan, možda zbog načina na koji se Izraelac oprostio, ili zbog toga što su postojale indikacije da će ostati u Partizanu.

Pominje se i Miško Ražnatović, agent košarkaša, koji je takođe meta uvreda.

Madar je u Partizanu proveo dve godine. U nedavno završenoj sezoni proglašen je Evroliginom zvezdom u usponu i pomogao je crno-belima da osvoje ABA ligu.

Kurir sport

Bonus video:

00:25

Grobari žestoko vređali Petruševa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track