ŠORTS ZA KUPANJE, SLAMENI ŠEŠIR I KAMP KUĆICA STARA 30 GODINA! Pogledajte kako SLAVNI reprezentativac uživa u penziji! FOTO
Foto: Dado Djilas

hit

ŠORTS ZA KUPANJE, SLAMENI ŠEŠIR I KAMP KUĆICA STARA 30 GODINA! Pogledajte kako SLAVNI reprezentativac uživa u penziji! FOTO

Košarka -

Poznato je da mnogi sportisti nakon profesionalnih karijera vole da se opuste, da uživaju, a neretko i da se zapuste.

Zbog obaveze u svojim klubovima imali su prilike da ili idu veoma kratko na more ili da ne idu uopšte. Međutim nakon završetka karijere otvorilo se mnogo više prostora za takve aktivnosti.

Bivši reprezentativac Srbije Duško Savanović je pokazao da zna da uživa u sportskoj penziji i da je pravi hedonista i zaljubljenik u egzotične stvari.

Naime, proslavleni srpski košarkaš je stigao na letovanje u jednom ležernom izdanju po kome se vidi da zna sebi da napravi ugođaj.

Na fotografiji koju je podelio podkast Jao Mile vidi se Duško Savanović u šortsu za kupanje i sa slamenim šeširom, a ono što privlači najviše pažnje jeste auto kojim je došao. To je Reno 4, star bar 30 godina, pretvoren u kamp kućicu, sa svim dodacima potrebnim za kampovanje.

Kladionica, Medalje, Duško Savanović, Neobična Pitanja
foto: Beta

Samo nekoliko minuta nakon objavljivanja fotografije, počeli su komentari na društvenim mrežama da se Duško baš opustio, ali i da je auto zaista originalan i da bivši košarskaš ume da organizuje svoje vreme na najbolji mogući način.

Duško Savanović je u svojoj bogatoj karijeri promenio mnogo klubova između ostalih FMP, Borac, Uniks, Sevilja, Anadolu Efes, Bajern Minhen i Dinamo Sasari.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track