U BEOGRADU SAM ZBOG MIROTIĆA?! NE, BIO SAM NA KONCERTU! Kontroverzni gazda slavnog kluba se oglasio: Dobio sam 10.000 poruka!
Foto: EPA/Enric Fontcuberta, Instagram

MORAO JE DA SE JAVI

U BEOGRADU SAM ZBOG MIROTIĆA?! NE, BIO SAM NA KONCERTU! Kontroverzni gazda slavnog kluba se oglasio: Dobio sam 10.000 poruka!

Košarka -

Kontroverzni predsednik Panatinaikosa, Dimitris Janakopulos, oglasio se zbog slučaja Nikole Mirotića.

Crnogorski košarkaš je na iznenađenje svih objavio da neće doći u Partizan i da Srbija za njega neće biti naredna destinacija.

Pored crno-belih koji su imali dogovor sa nekadašnjim reprezentativcem Španije, mnogi klubovi bili su, ili su i dalje zainteresovani za njega.

Nikola Mirotić
foto: Starsport

Prema pisanju inostranih medija među njima je i Panatinaikos, a Janakopulos je demantovao glasine da je stigao u Beograd kako bi pregovarao sa Mirotićem.

"Upravo sam otvorio 'ajped' i video 10.000 poruka. Naš avion je pod nadzorom izgleda, pišu da sam bio u Srbiji da dovedem Mirotića. Istina je da sam bio na koncertu 'Vikenda', ali u Nici", poručio je Grk.

Njegov Panatinaikos je bio i više nego aktivan na tržištu i sa novim trenerom, Erginom Atamanom, izgledaće potpuno drugačije u odnosu na prethodne sezone.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track