EVROPSKO PRVENSTVO U NIŠU NIJE MOGLO DA PROĐE BEZ SKANDALA! Košarkaši iz 6 reprezentacija u bolnici: FIBA dala saopštenje
Foto: Kurir televizija

trovanje hranom?

EVROPSKO PRVENSTVO U NIŠU NIJE MOGLO DA PROĐE BEZ SKANDALA! Košarkaši iz 6 reprezentacija u bolnici: FIBA dala saopštenje

Košarka -

U Nišu je u toku Evropsko prvenstvo u košarci za mlađe od 18 godina, ali nećemo pričati o utakmicama i broju koševa, već o problemima sa kojima su se mladi sportisti susreli.

Naime, čak šest selekcija prijavilo je probleme sa virusnom infekcijom, a razmere uopšte nisu bezazlene.

Više detalja donosi dopisnica iz Niša Milena Antić:

- Nema zvaničnog podatka koliko je košarkaša zaraženo, ali se zna da su iz šest selekcija. Prvo se sumnjalo da je trovanje hranom, pa je sanitarna inspekcija posetila hotela, zasad se čekaju detalji, odnosno rezultati analize. Ono što jeste dobra vest je da je takmičenje nastavljeno, odnosno nije ni prekidano. FIBA je saopštila da će se takmičenje nastaviti, pa je saopštila da je ovo nešto nalik virusu, a sumnjalo se i na trovanje hranom. Spekulisalo se da su igrači uzimali hranu preko dostave.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track