SRBIJA ZA BRONZU IGRA PROTIV ŠPANIJE! Mađari u finalu posle neviđene drame: U POSLEDNJOJ SEKUNDI srušili šampione sveta! (VIDEO)
Foto: Printscreen

kakav preokret

SRBIJA ZA BRONZU IGRA PROTIV ŠPANIJE! Mađari u finalu posle neviđene drame: U POSLEDNJOJ SEKUNDI srušili šampione sveta! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Posle nestvarnog preokreta vaterpolo reprezentacija Mađarske plasirala se u veliko finale Svetskog prvenstva u Fukuoki

Mađarska je u spektakularnom polufinalnom meču posle velikog prekoreta savladala Španiju rezultatom 12:11 (3:3, 1:3, 3:2, 5:3).

Mađari će se za zlato boriti protiv Grčke, koja je ranije danas ubedljivo savladala Srbiju rezultatom 13:7, dok će se utučeni Španci sa našim Delfinima boriti za bronzu.

Španija je gotovo čitav meč kontrolisala dešavanja u bazenu, imala prednost, ali uporni Mađari nisu se predavali. Dva i po minuta pre kraja meča Španija je imala dva gola prednosti, ali Mađarska preko Vamoša dolazi do izjednačenja u finišu.

U poslednjem minutu viđena je neviđena drama. Španci nisu iskoristili napad sa igračem viša, a onda je junak meča Manherc u poslednjoj sekundi iz izuzetno teške pozicije postigao gol za pobedu Mađarske i plasman u veliko finale.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track