PRIJEM ZA ŠAMPIONE: Predsednik KSS Predrag Danilović ugostio prvake Evrope u Kući košarke
Foto: Nebojša Paraušić / KSS

istorijski uspeh

PRIJEM ZA ŠAMPIONE: Predsednik KSS Predrag Danilović ugostio prvake Evrope u Kući košarke

Košarka -

Članovi muške juniorske reprezentacije Srbije, koja je trijumfovala na Evropskom prvenstvu u Nišu i upisala se u anale naše košarke, posetili su danas „Kuću košarke“, gde ih je ugostio predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović.

U prijatnoj šampionskoj atmosferi, uz prisustvo generalnog sekretara Zlatka Bolića, potpredsednika za mušku košarku Milenka Tepića, potpredsednika za takmičenja Dušana Projovića i stručnog saradnika za praćenje rada i razvoj igrača Aleksandra Bućana, Danilović je momcima i stručnom štabu čestitao na istorijskom uspehu.

– Presrećan sam zbog vašeg uspeha, ova će vam sigurno ostati jedna od najdražih medalja za ceo život. Apasolutno ste zaslužili ovo zlato i treba da uživate u njemu. Zahvaljujem se još jednom gradu Nišu, predivnoj publici koja je dodatno dala snagu i motivaciju ovim mladim momcima kojima je to bilo potrebno, jer ne treba da zaboravimo da su oni još deca i da nije bilo nimalo jednostavno igrati pred domaćom publikom, pogotovo pred punom dvoranom. Hvala svim ljudima koji su učestvovali u organizaciji u dvoranama u Nišu, mojim saradnicima iz Saveza na čelu sa Dejanom Damnjanovićem, Milenku Tepiću, Aci Bućanu, muškom sektoru… – istakao je Danilović.

Ispred evropskih šampiona, na gostoprimstvu se zahvalio trener Nenad Stefanović, i rekao:

– Hvala na svemu, imali smo odlične uslove, sjajnu saradnju, sa Tepićem i Bućanom najviše… Imali smo sve što nam je bilo potrebno i nismo imali ni jedan izgovor da ne napravimo dobar rezultat. I momci su bili zadovoljni, a sve ostalo ste videli na terenu… – istakao je Stefanović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track