MA KAKAV PANTER, JA PRVI NE BIH GLEDAO TO! Muta Nikolić o strancima u reprezentaciji - bez DLAKE NA JEZIKU pričao o ovoj temi!
Foto: Starsport

bez dlake na jeziku

MA KAKAV PANTER, JA PRVI NE BIH GLEDAO TO! Muta Nikolić o strancima u reprezentaciji - bez DLAKE NA JEZIKU pričao o ovoj temi!

Košarka -

Juniorska košarkaška reprezentacija Srbije popela se juče na krov Evrope, pošto je u spektakularnom finalu pobedila Španiju rezultatom 81:71.

Dan nakon ogromnog uspeha naših juniora, oglasio se i poznati srpski trener Miroslav Nikolić, koji je čestitao Nenadu Stefanoviću i njegovim izabranicima na velikom podvigu.

- Želim da čestitam selektoru Nenadu Stefanoviću i njegovim izabranicima na ogromnom uspehu. Svaka čast deci, postali su šampioni, što je veoma teško ostvariti. Dokaz da imamo talente, mi smo košarkaška nacija, ti klinci će u budućnosti preći u prvi tim jer imaju mnogo talenta - rekao je Miroslav Muta Nikolić za Republiku, a potom naglasio da nam upravo zbog njih nije potreban stranac u reprezentaciji:

- Ma kakav Panter, kakav stranac?! Ne treba nama to u reprezentaciji, ja je prvi ne bih gledao. Zašto da gušimo naše igrače kada ih imamo u izobilju. Zbog čega bismo plaćali stranca da igra za Srbiju, kada ovi momci igraju srcem za sveti dres, onda moraju i svi ostali da se plate. Mi na toj poziciji imamo igrača koliko hoćete, bekovi su nam Bogdanović, Gudurić, Jaramaz, povređeni Micić, da je i on tu, neko bi morao da otpadne. U takvoj konkurenciji stranci nam nisu potrebni, ovako je medalja slađa kad se uzme, a u timu sve srpska deca.

Kurir sport / Republika

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track