GROBARI POMERAJU GRANICE - 17.000 navijača se prijavilo za SEZONSKE karte! Ostoja prokomentarsao vest koja je uznemirila Grobare
Foto: Tamara Trajković

euforija

GROBARI POMERAJU GRANICE - 17.000 navijača se prijavilo za SEZONSKE karte! Ostoja prokomentarsao vest koja je uznemirila Grobare

Košarka -

Navijači Partizana spremaju novi rekord...

Prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović otkrio je da je čak 17 hiljada navijača zainteresovano za sezonsku kartu crno-belih!

Navijači beogradskog kluba prošle sezone oborili su sve moguće rekorde u poseti na mečevima Evrolige, a sudeći po interesovanju koja trenutno vlada za sezonske ulaznice crno-belih i grmeće u Areni i naredne sezone.

Partizan je objavio novi sistem prodaje sezonskih karata, koji podrazumeva da se svi navijači koji su zainteresovani za kupovinu najpre registruju, a za svega 24 sata to je učinilo čak 17.000 navijača, otkrio je prvi čovek kluba Ostoja Mijalilović.

"I nakon šest godina, ne prestaje da me oduševljava ljubav navijača KK Partizan koja pomera granice na evropskom nivou – 17.000 ljudi se registrovalo kao zainteresovano za kupovinu sezonskih ulaznica u svega 24 sata. Hvala svima na ogromnoj podršci", rekao je Mijailović.

Prvi čovek Partizana je takođe naveo da je deo iz prepiske, odnosno interne debate, greškom izašao i da nikakva odluka nije doneta da sezonske ulaznice ne važe za plej-of Evrolige.

"Odgovor na pitanje o važenju sezonskih ulaznica: Deo iz prepiske, odnosno interne debate je greškom izašao. Nikakva odluka na tu temu nije doneta niti je ozbiljno razmatrano da sezonske ulaznice ne važe za plej-of Evrolige", napisao je Mijaiolović na Tviteru.

Kuirir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track