PITAM SINA, ŠTA ĆEŠ DA TI TATA KUPI? A, ON KAO IZ TOPA: DRES SRPSKE REPREZENTACIJE: E, to se zove kućno vaspitanje!
Foto: FIBA

veliko bravo

PITAM SINA, ŠTA ĆEŠ DA TI TATA KUPI? A, ON KAO IZ TOPA: DRES SRPSKE REPREZENTACIJE: E, to se zove kućno vaspitanje!

Košarka -

Svedoci smo da se prema dresu srpske reprezentacije pojedinci odnose onako kako ne bi trebalo. Nekada je bio svetinja, a danas...

Vladimir Štimac
foto: Dado Đilas

Mnogima je primaran novac i ono materijalno, što ubija dušu, ali ne i kod većine. I što je još važnije, kod najmlađih, budućih pokolenja.

Da je stvarno tako svedoči i objava Vladimira Štimca, nekadašnjeg srpskog reprezentativca u košarci i centra Crvene zvezde. Dobroćudni gorostas napisao je koliko ga je obradovao njegov naslednik Vukan, kada je odlučio da počasti.

- Kaže mi žena, klinci su stvarno dobri, sve super. To mi je najvažnije i rekoh, ajde pošto znam da vole puzle i neke igračke, pa da im kupim. Pitam Tarju, ona kaže hoće neku plišanu igračku. I onda pitam Vukana, a on kaže “tata ja bih dres reprezentacije”!!!! Ja gotovo najsrećniji čovek na planeti, ceo komplet u fulu, ljubi te tata - napisao je Vladimir Štimac uz emotikone srca i zastave Srbije.

Da podsetimo, srpska košarkaška reprezentacija večeras od 19.00 časova u hali "Štark Arena" na Novom Beogradu igra poslednju pripremnu utakmicu, pred odlazak na Svetsko prvenstvo. Protivnik je selekcija Portorika.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track