DIŽE ŽENU NA STO, UVIJA KUKOVIMA, LUDUJE UZ SRPSKE PESME I TRI PRSTA! Čuveni košarkaš napravio HAOS u grčkom noćnom klubu (VIDEO)
Foto: Printscreen

KURIR PAPARACO

DIŽE ŽENU NA STO, UVIJA KUKOVIMA, LUDUJE UZ SRPSKE PESME I TRI PRSTA! Čuveni košarkaš napravio HAOS u grčkom noćnom klubu (VIDEO)

Košarka -

Predsednik Košarkaškog saveza Severne Makedonije, Pero Antić (41), proveo je deo leta u voljenoj Grčkoj, državi u kojoj je proveo deo igračkih dana.

Čuveni košarkaš koji je bogatu karijeru završio nakon sezone provedene u Crvenoj zvezdi, 2018. godine, potpuno se prepustio čarima najtoplijeg godišnjeg doba.

Za atinski AEK igrao je od 2001. do 2005. godine, a za Olimpijakos od 2011. do 2013. godine i u tom periodu je osvojio dve titule u Evroligi.

Ne čudi što je za odmor izabrao komšijsku državu, a jedne noći zaputio se ka popularnom letovalištu Kalitea na Halkidikiju, gde je lumpovao u jednom noćnom klubu.

Nije ni neobično što u Grčkoj ima VIP status i što je kao takav izbegao red na ulazu. U društvu dve žene stigao je u luksuznom automobilu, a u klubu dobio mesto u separeu.

Pero Antić
foto: Kurir

Jednu od njih je u jednom trenutku podigao na sto, posebno je uživao kada bi naišao blok popularnih grčkih pesama, a pravi šou je napravio na srpskim i pesmama sa prostora bivše Jugoslavije.

00:31

Pero Antić napravio šou u Grčkoj

Poznato je da u Grčkoj ima veliku popularnost, ali i da na ovoj lokaciji letuje i dosta srpskih državljana, ni ne čudi što su mnogi prilazili i pitali za fotografiju. Svima je Antić izašao u susret, a tokom večeri su brojni prisutni nekoliko puta mogli da vide nekadašnjeg košarkaša kako pozira sa podignuta tri prsta.

Legendarni Antić je u martu ove godine ponovo izabran za predsednika KFSM. Na izbornoj skupštini bio je jedini kandidat i dobio je 40 glasova.

Igrao je na poziciji centra, karijeru je počeo kao košarkaš Rabotničkog, a nakon pomenutog boravka u AEK-u, prvi put je stigao u Crvenu zvezdu. Tokom karijere je igrao i za bugarski Lukoil, Lokomotivu iz Kubanja, Spartak iz Sankt Peterburga, pre nego što je stigao u Olimpijakos.

Nakon što je dva puta osvojio Evroligu, oprobao se u NBA ligi, gde je od 2013. do 2015. godine igrao za Atlanta Hokse. Vratio se potom u Evropu, gde je još jednom osvojio najjače evropsko takmičenje i to sa Fenerbahčeom 2017. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track