IKARDI POTROŠIO 26 MILIONA EVRA NA KUPOVINU AUTA: Samo tri primerka postoje u svetu! Kako je reagovala VANDA?!
Foto: Printskrin/Instagram

široko

IKARDI POTROŠIO 26 MILIONA EVRA NA KUPOVINU AUTA: Samo tri primerka postoje u svetu! Kako je reagovala VANDA?!

Fudbal -

Mauro Ikardi ovog leta konačno je promenio Pariz za Istanbul, pošto je Galatasaraj otkupio njegov ugovor od PSŽ za 10.000.000 evra.

Mauro Ikardi, Vanda Nara
foto: Printskrin/Instagram

Argentinac je ovaj transfer proslavio kupovinom novog automobila - jedinstvenog Rols Rojsa za 26.000.000 evra!

Model se zove "Boat Tail". Na svetu postoje samo tri takva automobila. Jedan pripada argentinskom napadaču, drugi milijarderu koji se obogatio u industriji bisera, a treći zvezdanom paru Džej Ziju i Bijonse.

Rols Rojs Boat Tail
foto: Rolls-Royce/BMW Group/Cover Imag / INSTAR Images / Profimedia

Auto ima frižider za šampanjac, luksuzno posuđe, pa čak i kišobran za piknik. Pa šta je tako sjajno u Icardijevom novom automobilu osim njegove jedinstvenosti i ogromne cene? Izgled "Rolls Roice Boat Tail" inspirisan je luksuznim jahtama i čamcima - što se i vidi u nazivu.

Rols Rojs Boat Tail
foto: Rolls-Royce/BMW Group/Cover Imag / INSTAR Images / Profimedia

Svaki od ova tri automobila ručno je sklapan nekoliko godina. Čak 1.813 delova savršeno je usklađeno jedan sa drugim. Prva dva predstavljena modela bila su u različitim bojama, plavo-crnoj i roze zlatu.

Rols Rojs Boat Tail
foto: Rolls-Royce/BMW Group/Cover Imag / INSTAR Images / Profimedia

Mašina je opremljena satom Bovet. Možete ih poneti i nositi sa sobom kao lični sat, ili ga možete ostaviti u kabini. Bilo je potrebno tri godine da se dizajnira sat. U salonu automboila se nalazi frižider za šampanjac.

Na zvaničnom sajtu proizvođača automobila piše za šampanjac "Armand de Brignac", da cena po boci počinje od 300 evra. Frižider može brzo da ohladi piće, do šest stepeni, što je idealna temperatura za šampanjac.

Deluje smešno je, ali Rols Rojs vredi više nego što će Mauro Ikardi zaraditi u Galatasaraju. Prema portalu Kapologi, za četiri godine u Istanbulu, Ikardi će dobiti oko 22 miliona evra pre oporezivanja. S druge strane, u PSŽ-u, napadač je zaradio više od 50 miliona za četiri godine.

Posle kupovine ovakvog automobila, nameće se pitanje, kako je reagovala Maurova supruga, seksepilna Vanda Nara. Njih dvoje su prebrodile velike skandale u prethodnih godinu dana. A, da je kriza iza njih pokazali su pre nekoliko dana fotkama iz Istanbula, kada su zadovoljno pokazivali burme.

Što se tiče fudbala, da ne zaboravimo. Mauro Ikardi prošle sezone postao je šampion Turske sa Galatasarajem. Postigao je 22 gola u sezoni i bio treći strelac lige, a ušao je i u prvih pet po asistencijama. Argentinac je novu sezonu u Turskoj započeo sa sedam golova na isto toliko mečeva.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track