VELIKO POJAČANJE ZA SRPSKI KLUB: Fudbaler Tuluza stigao na pozajmicu!
Foto: FK Voždovac

transfer

VELIKO POJAČANJE ZA SRPSKI KLUB: Fudbaler Tuluza stigao na pozajmicu!

Fudbal -

Fudbaler Tuluza Džunior Flemings prešao je danas na jednogodišnju pozajmicu u Voždovac.

"Znao sam da dolazim u najmlađi tim u Evropi. Istraživao sam malo o klubu, igračima, rezultatima u prošlosti. Tim mi je na prvom mestu i daću sve od sebe da kao ekipa napravimo što bolje rezultate", rekao je Flemings za klupski sajt.

Flemings je 27-godišnji krilni fudbaler sa Jamajke, koji je počeo karijeru u Tivoli Gardensu, a zatim je igrao za Njujork Red Buls, Tampa Bej, Finiks Rajzing i Ledžion, odakle je prošlog januara prešao u Tuluz.

"Nikad nisam igrao na ovakvom stadionu, koji se nalazi na krovu tržnog centra, izgleda veoma kreativno. Imam iskustvo igranja na veštačkoj travi, prija mi, jer tako i moja brzina može da dođe do izražaja", naveo je Flemings.

Za reprezentaciju Jamajke Flemings je odigrao 26 utakmica i postigao četiri gola.

Sportski direktor Voždovca Bojan Leontijević rekao je da je ekipi nedostajao igrač na poziciji desnog krila i drugog centralnog napadača i da je zbog toga izabran Flemings.

"Dolazi iz takmičarskog ritma, tako da se nadamo da će pomoći našem mladom timu da iskaže u potpunosti potencijal. Dugo smo pregovarali sa njim i francuskim klubom. Očekujemo da vrlo brzo prihvati sve zahteve i principe igre i sigurni smo da smo napravili dobar posao", dodao je Leontijević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track