BESPLATNA TAKMIČENJA ZA ŠKOLARCE U PET SPORTOVA: Stoni tenis, odbojka, vaterpolo...
Foto: BAŠS

LEPO

BESPLATNA TAKMIČENJA ZA ŠKOLARCE U PET SPORTOVA: Stoni tenis, odbojka, vaterpolo...

Ostali sportovi -

U Beogradskoj asocijaciji za školski sport nestrpljivo očekuju drugi deo sezone.

Uskoro će osnovci i srednjoškolci krenuti sa besplatnim takmičenjima, gde ćemo dobiti pobednike na nivou Beograda u pet sportova - stonom tenisu, odbojci, basketu tri na tri, streljaštvu i vaterpolu.

Sportski sektor zakazuje dvorane i utvrđuju se termini odigravanja.

BAŠS
foto: BAŠS

A tokom leta u asocijaciji je održano i nekoliko aktivnosti, koja svoje programe sprovodi uz podršku Grada Beograda - Gradskog sekretarijata za sport i omladinu. Ističu projekat “Bezbedan sport školaraca - bezbedno odrastanje”, “Letnji raspust na Voždovcu” i “Saznaj o poznatima uz USNB”.

BAŠS
foto: BAŠS

- Ništa nije lepše, od nasmejane i zadovoljne dece. Oni su naša budućnost. Od januara do kraja avgusta imali smo puno aktivnosti, gde su osnovci i srednjoškolci zaista uživali u besplatnim sportovima. Takođe je bilo lepo kada deci uz sport možete da predstavite i neke korisne projekte, kroz savete, radionice i okupljanja. Idemo dalje, već početkom oktobra kako najavljuju naši koordinatori imaćemo sjajno takmičenje u stonom tenisu. Planiramo i dalja predavanja oko bezbednosti dece na internet, u saradnji sa poznatim stručnjakom Katarinom Jonev. Kao i film sa poznatima, koji uživaju kada posećuju naša takmičenja - istakao je Slobodan Đurić, generalni sekretar Beogradske asocijacije za školski sport.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track