SRBIJA ODIGRALA NAJBOLJU UTAKMICU U POSLEDNJIH 15 GODINA?! Novinar Kurira iz Manile: Svi se raduju zbog oporavka Boriše Simanića!
Foto: Kurir Televizija

kurir tv

SRBIJA ODIGRALA NAJBOLJU UTAKMICU U POSLEDNJIH 15 GODINA?! Novinar Kurira iz Manile: Svi se raduju zbog oporavka Boriše Simanića!

Košarka -

Novinar Kurira Predrag Gajić uključio se iz Manile u jutarnji program i govorio o raspoloženju u našoj reprezentaciji nakon pobede nad Litvanijom:

- Ja bih pre svega rekao nešto o Boriši Simaniću. Pre nekih sat vremena primili smo najnovije vesti o njemu koje su jako dobre. Izašao je sa intenzivne nege i prebačen je na obično odeljenje tako da njegov oporavak teče prilično dobro, a doktor Radovanović ga svakodnevno obilazi. Već može da stane na noge i napravi par koraka. Dobili smo takođe vest da je on gledao jučerašnju utakmicu i da se neizmerno obradovao.

04:31

SRBIJA ODGIGRALA NAJBOLJU UTAKMICU U POSLEDNJIH 15 GODINA?! Novinar Kurira iz Manile: Svi se raduju zbog oporavka Boriše Simanića!

Gajić tvrdi da su mnogi saglasni da je Srbija u utakmici sa Litvanijom pružila jednu od najboljih partija u poslednjih 15 godina.

- Mnogi se slažu da je ovo jedna od najboljih partija srpske reprezentacije u poslednjih deset do 15 godina. Sećamo se mnogih dobrih izdanja, ali ovo sinoć je bilo zaista sjajno. Na kraju krajeva razgovarali smo sa ocem Luke Dončića koji je rekao da za njega nije iznenađenje što je Srbija pobedila, ali jeste što je bila tolika razlika i što je Srbija sa takvom lakoćom savladala Litvaniju - rekao je Gajić i dodao da bi želeo da u polufinalu rival Srbije bude Slovenija:

- Ja priželjkujem da Slovenija bude naš rival iako bi za nas možda bilo bolje da to bude Kanada, jer smo pobedom Kanade već na Olimpijskim igrama u Parizu. Možemo i protiv jednih i protiv drugih, ali ako bi igrali sa Slovenijom to bi nekako bio dokaz da se ovde na prostorima bivše Jugoslavije i dalje igra fenomenalna košarka.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:09

NIKOLA MILUTINOV ZA KURIR TV: Borišinu poruku smo JAKO EMOTIVNO DOŽIVELI! Dobili smo dodatnu snagu, on je dosta doprineo pobedi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track