KAKAV ŠOK U ITALIJI! SKARIOLO ISPROZIVAO UPRAVU KLUBA, PA DOBIO OTKAZ? Navijači u neverici, menja ga bivši trener Partizana?!
Foto: Profimedia

virtus

KAKAV ŠOK U ITALIJI! SKARIOLO ISPROZIVAO UPRAVU KLUBA, PA DOBIO OTKAZ? Navijači u neverici, menja ga bivši trener Partizana?!

Košarka -

Italijanski trener Serđo Skariolo neće više raditi u Virtusu!

Naime, posle sporne konferencije za medije na kojoj je Serđo žestoko isprozivao menadžment kluba, čelnici Virtusa uručili su otkaz proslavljenom treneru, piše italijanski Sportando.

"Ciljevi i filozofija? To je pitanje za menadžment. Klub je izgradio ovaj tim i dali su ga meni. Roster je gradio menadžment kluba i moramo da im odamo priznanje za to što su bili u mogućnosti da naprave ovakvu ekipu sa raspoloživim budžetom. Sada je na nama da postignemo najbolje što možemo", kazao je Skariolo i na taj način naljutio Masima Zanetija.

Već se neko vreme spekuliše da će Serđa Skariola na klupi zameniti bivši trener Partizana, Andrea Trinkijeri, a da li će se to zaista desiti ostaje nam da vidimo u narednom periodu.

Velike kadrvoske promene dogodile su se u Virtusu, a navijače je najviše pogodio odlazak Miloša Teodosića u Zvezdu. Klub su pojačali Ognjen Dobrić, Brajan Danston, Džejlen Smit, Devonte Kakok, Ahile Polonara i Bruno Maskolo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track