"DO POČETKA SEZONE ĆE SVE DOĆI NA SVOJE" Ove reči Lazića će oduševiti Delije - evo šta iskusni as kaže posle poraza od Bajerna
Foto: Starsport©

kkcz

"DO POČETKA SEZONE ĆE SVE DOĆI NA SVOJE" Ove reči Lazića će oduševiti Delije - evo šta iskusni as kaže posle poraza od Bajerna

Košarka -

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić sumirao utiske nakon poraza u finalu turnira u Minhenu.

Podsetimo, tim sa Malog Kalemegdana izgubio je u finalu Magenta kupa od Bajerna rezultatom 84:82, a prethodno su izabranci Duška Ivanovića pobedili Albu.

Utakmicu smo otvorili onako kako smo hteli, pritiskom na njihove bekove i ostvarili smo lagane poene. U drugom poluvremenu pojačali su odbranu, mi mso u nekim situacijama brzopleto reagovali, što nas je možda na kraju koštalo pobede. Pripremni su turniri, utakmice, još uvek se uigravamo, još uvek nismo kompletni, tako da do početka sezone će sve doći na svoje dok prođe neko vreme“, rekao je Lazić za Meridian sport. “Oni su digli nivo odbrane. Mi smo pogađali, držali neku prednost, ne znam koliko je bilo na kraju treće četvrtine. U četvrtoj smo neke situacije mogli smirenije da rešimo, oni su pogodili šuteve na kraju i dobili utakmicu.”

Izabranici Duška Ivanovića naredne nedelje putuju na Kipar, gde će odigrati još prijateljskih utakmica.

Na turniru u Nikoziji učestvuju još Makabi, Olimpijakos i Žalgiris. “Od ponedeljka, utorka ćemo biti kompletni i idemo da odigramo još dve utakmice, posle čega kreće sezona i mislim da će to sve biti okej“, zaključio je Lazić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track