ČOVIĆ PONOVO POTKAČIO PARTIZAN: Mi nismo klub koji napušta domaće prvenstvo, a uzima pare od države!
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

direktan

ČOVIĆ PONOVO POTKAČIO PARTIZAN: Mi nismo klub koji napušta domaće prvenstvo, a uzima pare od države!

Košarka -

Nebojša Čović predsednik Crvene zvezde otkrio je da je klub već prodao impresivnih 12.000 sezonskih ulaznica za predstojeću sezonu.

"Mi smo pri kraju pripremnog dela za novu sezonu, imamo izuzetnu ekipu i stručni štab predvođen iskusnim trenerom. U pripremnom periodu se dešava sve, pobeđujete, gubite, analizirate svoje snage i slabosti", rekao je Čović u gostovanju a TV Pinku

Predsednik Crvene zvezde je takođe istakao da klub ima visoke ambicije u svim takmičenjima u kojima učestvuju, uključujući ABA ligu, Kup Srbije i domaće prvenstvo. Naglasio je da je domaće prvenstvo od izuzetnog značaja i da neće napustiti to takmičenje, bez obzira na druge obaveze.

Duško Ivanović, Crvena zvezda
foto: KK Crvena zvezda

"Idemo dalje i očekujem da ćemo imati dobre rezultate ove godine u svim takmičenjima u kojima je Zvezda. ABA liga, Kup Srbije, domaće prvenstvo koje je nama kao klubu iz Srbije veoma važno, mi nismo klub koji će da napušta domaće prvenstvo, a da pritom uzima pare od države."

Takođe, istakao je i glavni cilj Zvezde u narednoj sezoni

"Ovo što je za nas najvažnije je pokušaj da napravimo iskorak u Evroligi i da se plasiramo na Fajnal-for. Šta se trenutno priča ili šta drugi govore, to ćemo videti. Sezona počinje 30. septembra, prva utakmica u ABA ligi je u Banjaluci, a 5. oktobra imamo meč protiv Asvela kod kuće. Samo bih napomenuo da je ostalo veoma malo sezonskih karata, prodato je oko 12.500, dok je ostalo svega 500-600 sezonskih karata. Pozivam naše navijače i simpatizere da požure", zaključio je Čović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track