"PONUĐEN NAM JE MADAR, ODMAH SMO ZVALI ŽELJKA OBRADOVIĆA" Otkrivena pozadina šokantnog odlaska mlade zvezde iz Partizana!
Foto: Starsport

detalji transfera

"PONUĐEN NAM JE MADAR, ODMAH SMO ZVALI ŽELJKA OBRADOVIĆA" Otkrivena pozadina šokantnog odlaska mlade zvezde iz Partizana!

Košarka -

Generalni direktor Fenerbahčea Derja Janije otkrio je nepoznate detalje šokantnog transfera Izraelca Jama Madara u turski klub.

Navijače Partizana u julu je šokirala vest da Evroligina "Zvezda u usponu" napušta klub i prelazi kao slobodan igrač u redove Fenerbahčea. Način na koji je otišao iz kluba jako je zaboleo sve u Partizanu, jer se od maldog Izraelca mnogo očekivalo ove sezone.

Talentovani Izraelac imao je ugovor s Partizanom na još godinu dana (dva plus jedan), a očekivalo se da ga i produži, pošto su obe strane bile zadovoljne kako se odvijala igračka priča i napredak mladog plejmejkera.

Međutim, iznenada je prekinuo saradnju sa crno-belima koji su tako ostali i bez obeštećenja za ovaj transfer.

Slučaj je završio na sudu, a Partizan je zbog svega što se izdešavalo rešio da prekine saradnju sa poznatim košarkaškim menadžerom Miškom Ražnatovićem.

Generalni direktor Fenerbahčea Derja Janije tvrdi da nema ništa sporno u ovom transferu.

"Madar je imao određeni proces u ugovoru sa svojim klubom. Nama je ponuđen kao slobodan igrač. Naš trener Itudis odmah je direktno kontaktirao Željka Obradovića. Nismo uradili ništa nelegalno. Dodali smo u naš tim slobodnog igrača", rekao je Janije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track