CRVENO-BELI ORGANIZUJU BESTPLATNU ŠKOLU TENISA! Zvezda zove - prvi koraci na teniskom terenu
Foto: TK Crvena zvezda

CRVENO-BELI ORGANIZUJU BESTPLATNU ŠKOLU TENISA! Zvezda zove - prvi koraci na teniskom terenu

Tenis -

Besplatna škola tenisa za decu od 5 do 9 godina od 1.10. do 31.10.2023.

TK Crvena Zvezda zajedno sa Data-Driven Lab po treći put organizuje besplatnu školu tenisa u trajanju od mesec dana koja će najmlađima od 5 do 9 godina omogućiti da se upoznaju sa tenisom i druže sa svojim vršnjacima.

Teniski klub Crvena Zvezda od svog osnivanja 1948. godine popularizuje ovaj sport i razvija mlade u takmičare koji su se proslavili širom sveta.

Slobodan Živojinović, Jelena Janković, Nenad Zimonjić i Viktor Troicki su najpoznatiji među zvezdinim takmičarima.

“U današnje vreme bavljenje sportom postaje sve važnija karika u zdravom razvoju svakog deteta. Ova akcija ima za cilj da se deca uvedu u svet sporta i da sa svojim vršnjacima na zabavam način razvijaju svoje telo i um. Kao klub naravno da želimo da deca ostanu u tenisu. Trudićemo se da nauče tenis, steknu brojne prijatelje i veštine koje će ih obogatiti na putu odrastanja” – rekao je direktor TK Crvena zvezda Slobodan Vojinović.

1 / 4 Foto: TK Crvena zvezda

Praćenjem svih aktivnosti kluba od strane Data-Driven Lab, a posebno one koje su vezane za najmlađe Anastasija Vivatenko ističe:

“Danas, zajedno sa klubom, drugu godinu za redom pokrećemo odličnu aktivnost, mesec dana besplatne škole tenisa. Mislim da je to lepa prilika da deca saznaju vise o tenisu i sportu. Data-Driven Lab je ponosna sto je deo oblikovanja budućnosti tenisa u zemlji i pomaže da se oživi više ovakvih događaja. Lepo je gledati prve korake dece u sportu i da izazivaju takve emocije i sreću”.

U tu svrhu 31.09.2023. u 11 časova, na terenima TK Crvena zvezda se organizuje javni čas. Svim polaznicima su obezbeđeni reketi, lopte i drugi rekviziti kao uvod u mesec dana korisne i zdrave zabave.

Svi zainteresovani mogu da se prijave za javni čas, ali i tokom meseca na telefon 063 65 87 19.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track