DA SE NAJEŽIŠ! Klinci PRALI ŠOFERŠAJBNE kako bi SKUPILI NOVAC za sezonske ulaznice, a onda se pojavio Aleksa Avramović... (VIDEO)
Foto: Starsport

gest vredan pažnje

DA SE NAJEŽIŠ! Klinci PRALI ŠOFERŠAJBNE kako bi SKUPILI NOVAC za sezonske ulaznice, a onda se pojavio Aleksa Avramović... (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Partizana u ponedeljak 2. oktobra od 19 časova u Beogradu utakmicom protiv Mornara kreću u novu sezonu.

Ambicije crno-belih su jasne - odbrana titule u ABA ligi i korak napred u Evroligi gde su se prethodne sezone plasirali u plej-of. Zbog toga, interesovanje za sezonske ulaznice bilo je ogromno i navijači Partizana su na sve načine pokušavali da stignu do njih.

Dva dečaka su čak došla na neverovatnu ideju - kako bi skupili novac za sezonske ulaznice prali su šoferšajbne na ulicama Novog Beograda. Čelnici Partizana čuli su za ova dva klinca i rešili su da im prirede uspomenu za ceo život.

U video snimku koji je KK Partizan objavio na svom Instagram profilu možemo videti susret Alekse Avramovića sa dečacima koji nisu skidali osmeh sa lica kada su videli jednog od idola. Zatim im je Aleksa poklonio sezonske ulaznice uz poruku "vidimo se u hali", a video snimak za kratko vreme pobrao je brojne simpatije javnosti.

- Dečaci koji su prikupljali novac za sezonske karte tako što su prali šoferšajbne na ulicama Novog Beograda, dobili su mali poklon od KK Partizan! Partizan je porodica! - stoji u opisu ovog snimka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track