ZBOG NJE JE KOŠARKA PALA U DRUGI PLAN! Ko je ZANOSNA BRINETA snimljena na meču Partizana i Mornara? Ukrala je šou Panteru i ekipi!
Foto: FOTO: Printscreen / Arena sport

posebna podrška crno-belima

ZBOG NJE JE KOŠARKA PALA U DRUGI PLAN! Ko je ZANOSNA BRINETA snimljena na meču Partizana i Mornara? Ukrala je šou Panteru i ekipi!

Košarka -

Košarkaši Partizana furiozno su krenuli u novu sezonu ABA lige.

Crno-beli su u meču prve runde pred oko 14.000 u beogradskoj "Areni" savladali Mornar iz Bara rezultatom 110:78 (34:21, 25:20, 22:20, 29:17), a utakmicu su obeležili maestralni Danilo Anđušić koji je ubacio 23 poena, sjajna timska igra čete Željka Obradovića, ali i jedna zanosna brineta koja je ukrala šou Kevinu Panteru i ekipi.

Budno oko kamermana televizije Arena Sport često je u prvi plan isticalo devojku čija su lepota i harizma plenili dvoranom.

Marija Đurović
foto: FOTO: Printscreen / Arena sport

Grobari su tokom većeg dela meča, umesto na teren, gledali baš u njenom pravcu, a mi vam otkrivamo ko je lepotica koja je osvojila srca navijača.

Marija Đurović čest je posetilac mečeva KK Partizan, te podršku crno-belima sa tribina daje već godinama, a u pitanju je naša koleginica koja se u Kuriru bavi društvenim mrežama. Ulepšava Marija skoro svaki meč koji četa Željka Obradovića igra u Beogradu, a da li je zapala za oko i nekom od košarkaša ostaje velika tajna.

Svoj privatni život čuva od očiju javnosti, a Instagram profil drži zaključan.

Mi smo ipak stigli do nekih njenih fotografija i za kraj, pogledajte kako izgleda zanosna Marija Đurović.

1 / 6 Foto: FOTO: Printscreen / Instagram / djmakii

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track