VILDOZA IZAZVAO GNEV ZVEZDAŠA! Delije OGORČENE na bivšeg ljubimca, njegove reči ODZVANJAJU: Neki to zovu LJUBAV, drugi REALNOST...
Foto: Starsport

da li je moguće da je ovo rekao?

VILDOZA IZAZVAO GNEV ZVEZDAŠA! Delije OGORČENE na bivšeg ljubimca, njegove reči ODZVANJAJU: Neki to zovu LJUBAV, drugi REALNOST...

Košarka -

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde, Argentinac Luka Vildoza, našao se na udaru kritika navijača crveno-belih zbog pohvala koje je izneo na račun Partizana.

Na tradiconalnom "Medija deju" Panatinaikosa novi as atinskog kluba prognozirao je koji klubovi će ove sezone izboriti plasman na Fajnal for i doskorašnji ljubimac navijača Zvezde pored Panatinaikosa izabrao je Real Madrid, Monako i na iznenađenje mnogih - Partizan.

Zanimljivo, čak i na pitanje koji protivnički navijači prave najbolju atmosferu u Evroligi, Vildoza nije pomenuo crveno-bele, već je na prvo mesto stavio Partizan.

Potpuno očekivano, to je izazvalo gnev navijača Zvezde koji su osuli paljbu po Argentincu na društvenim mrežama.

"Neki to zovu ljubav, drugi realnost brate. Uvek sam iskren u svojim odgovorima", odgovorio je jednom razočaranom navijaču Zvezde.

S druge strane, pristalice Partizana se naslađuju.

"Navijao za KKP protiv Reala. Rekao da su Grobari najbolji navijači u Evropi. Rekao da će Partizan ići na F4. Usr** c****** sezonu zbog devojke. Luka ti si bre naš", napisao je jedan navijač Partizana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track