VELIKI DAN ZA CRNO-BELI SVET! JSD Partizan slavi 78. rođendan! Čestitke stižu sa svih strana!
Foto: Starsport

slavlje!

VELIKI DAN ZA CRNO-BELI SVET! JSD Partizan slavi 78. rođendan! Čestitke stižu sa svih strana!

Fudbal -

Jugoslovensko sportsko društvo Partizan danas proslavlja 78 godina postojanja.

Partizan je osnovan 4. oktobra 1945. godine i u svojoj bogatoj istoriji imao je mnogo zapaženih rezultata u skoro svim sportovima.

Čestitke crno-belima se nižu sa svih strana, a fudbalska sekcija objavila je zanimljiv video snimak, kao i tekst na sajtu kluba:

- Biti navijač Partizana je privilegija. Nešto na šta smo toliko ponosni i čime se dičimo, a danas, kada naš klub slavi 78 godina od osnivanja, ta osećanja su još jača i veća.

Svaka nova pobeda koju smo izvojevali u poslednjih 365 dana nam je pokazala koliko smo veliki, a svaki poraz pomogao da budemo još jači i da se nikada ne predajemo, ma koliko teško bilo.

Današnji rođendan samo je jedan u nizu onih koje Partizan dočekuje i koje će u budućnosti dočekivati sa liderske pozicije domaćeg šampionata i sa ambicijama da tu ostane i na kraju šampionske trke.

Rođendan našeg kluba je dan kad se prisećamo svih onih koji su na bilo koji način doprineli da danas budemo ono što jesmo - klub bogate istorije, vredne svakog poštovanja. Ne stidimo se nijednog dela svoje prošlosti, jer samo su napravljene, a potom i ispravljene greške jedini garant uspeha i napretka. Kao klub koji stvara i sa kolena na koleno prenosi prave vrednosti trudićemo se da i dalje svi oni koji navijaju za crno-bele boje budu jedna velika familija. Onako kako je to bilo kroz najteže godine postojanja.

Partizanovci, želimo svima srećan rođendan i da se zajedno još mnogo godina radujemo uspesima našeg kluba. Napred Partizan! - stoji u objavi na sajtu FK Partizan.

Oglasio se i košarkaški klub koji je na društvenim mrežama objavio svoju čestitku.

- Svim ljudima širom planete koji crno-bele boje slave kao svoje, želimo srećan 78. rođendan našeg Partizana! - napisali su iz KK Partizan.

Crno-belima su čestitke stigle i iz Rusije, te je "bratski" CSKA iz Moskve objavio sledeće:

- Srećan rođendan srpskom Partizanu. Bratski klub iz Beograda danas slavi 78 godina - napisali su oni na Tviteru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track