"NOGE SU MI BILE ODSEČENE, NISAM IH OSEĆAO" Milutinov surovo iskren nakon BRUTALNE partije - evo koga je posebno istakao!
Foto: Stefanos Kyriazis/IPA Sport / ip / imago sportfotodienst / Profimedia

evroliga

"NOGE SU MI BILE ODSEČENE, NISAM IH OSEĆAO" Milutinov surovo iskren nakon BRUTALNE partije - evo koga je posebno istakao!

Košarka -

Košarkaši Olimpijakosa slavili su sinoć nad Panatinaikosom posle produžetaka sa 88:78 u 1. kolu Evrolige.

Bio je to fantastičan duel dva velikana, sa puno preokreta i ludom atmosferi u „OAKA“ areni.

Srpski reprezentativac Nikola Milutinov je utakmicu završio sa 15 poena i sedam skokova. Pored njega fantastičnu partiju kod gostiju pružili su Najdžel Vilijams-Gos sa 16 poena, te Tomas Vokap i Alek Piters sa po 17 poena.

- Bio je ovo lep način da otvorimo takmičenje, uprkos brojnim izostancima. Znali smo da će biti drugačija utakmica u odnosu na Superkup Grčke. Znali smo da će biti čvrsti, da će igrati na snagu, ali smo i verovali da ćemo dobiti utakmicu ako ostanemo kompaktni", rekao je Milutinov posle meča.

Osvrnuo se Milutinov na činjenicu da je na parketu proveo čak 36 minuta.

- U jednom trenutku je bilo teško, noge su mi bile odsečene, nisam ih osećao. Kada smo ušli u produžetak nisam želeo da odustanem. Imam sutra i prekosutra vremena da se odmorim, hteo sam da pomognem, želeo sam da pružim sve u timu.

Srpski centar je pohvalio Tomasa Vokapa i Najdžela Vilijamsa-Gosa. - Bili su neverovatni. Nisu bili samo oni, već i Alek Piters i Isaija Kanan... Svaki igrač je imao doprinos. Potrebni su vam svi igrači da biste dobili utakmicu poput ove.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track