POGAĐAJU NA TERENU, ALI I VAN NJEGA! Košarkaši Zvezde i Partizana šetaju BRUTALNE lepotice: Koja od njih vam je na PRVOM MESTU?
Foto: Kurir, Printscreen/Instagram

vrela podrška!

POGAĐAJU NA TERENU, ALI I VAN NJEGA! Košarkaši Zvezde i Partizana šetaju BRUTALNE lepotice: Koja od njih vam je na PRVOM MESTU?

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana imaju veliku podršku sa tribina i to u vidu brutalnih lepotica sa kojima su u emotivnim vezama.

Srećno su zaljubljeni mnogi igrači večitih, a pitanje koje se samo nameće je - koja bi od ovih dama zauzela prvo mesto na listi? Krenućemo redom i pustićemo vas da izaberete...

Crvenu zvezdu će na ovoj listi predstavljati Mina Milutinović, Jelisaveta Orašanin i Nikol Katoa.

Mina je izabranica Nemanje Nedovića i pleni lepotom, šarmom i harizmom. Ovaj par je među poznatijim na košarkaškoj sceni Srbije i javnost voli kada ih vidi zajedno.

1 / 5 Foto: KK Crvena zvezda

Ako su Mina i Nemanja poznat par, šta tek reći za Jelisavetu Orašanin i Miloša Teodosića. Čuvena glumica dugo je u ljubavi sa magičnim plejmejkerom, a oni i dalje mame uzdahe gde god da se pojave.

1 / 4 Foto: Nenad Kostić, Aleksandar Panić

Treća na listi je Nikol Katoa. Prelepa Nikol u emotivnoj je vezi sa Džoelom Bolombojom, a par ima i sina. Stigli su zajedno u prestonicu Srbije i Nikol je velika podrška centru Crvene zvezde.

Ne zaostaju ni crno-beli, pa je tako sa Frenkom Kaminskim u Beograd stigla i atraktivna novinarka Ešli Bruer. Ovaj par nedavno je stao na "ludi kamen" ali je veoma poznat u košarkaškim krugovima širom planete. Ešli je u centar pažnje javnosti došla i posle potresne ispovesti nakon meča Makabi - Partizan na startu Evrolige. Tada je otkrila da je napustila Tel Aviv samo dan pre početka rata koji traje u Izraelu.

Mladi Uroš Trifunović takođe šeta pravu "bombu". U javnosti se pojavila informacija kako je on u vezi sa prelepom manekenkom Bojanom Drobnjak i letos su često postavljali zajedničke fotografije sa odmora.

Još jedan par koji je poznat našoj javnosti i dugo je u srećnoj vezi definitivno čine i Danilo Anđušić i Ivana Maksimović Anđušić. Oni su u braku neko vreme i imaju dva sina, te zajedno prolaze kroz lepe, ali i ne toliko lepe trenutke.

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

Pored ovih parova, definitivno treba istaći i Džejmsa Nanelija i njegovu suprugu Džen, kao i Aleksu Avramovića i Teodoru, osobu koja mu je "ukrala" srce kao što on drugima krade lopte.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:28

Haos pred večiti derbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja