OBRADOVIĆ POSLE POBEDE PARTIZANA U FRANCUSKOJ: Pričali smo o utakmici Zvezde i Asvela
Foto: Screenshot

Evroliga

OBRADOVIĆ POSLE POBEDE PARTIZANA U FRANCUSKOJ: Pričali smo o utakmici Zvezde i Asvela

Košarka -

Trener Partizana Željko Obradović ocenio je da je odbrana bila ključ ubedljive pobede crno-belih u Vilerbanu protiv Asvela.

Partizan je u utakmici 2. kola savladao francuski tim rezultatom 88:62 i tako stigao do prve pobede.

"Bilo je bitno da držima koncetraciju. Sve je krenulo iz dobre odbane, što se prelilo i na dobru igru u napadu", istakao je Obradović u kratkoj izjavi za TV Evroliga.

Na konferenciji za medije trener crno-belih je bio detaljniji.

- Nismo očekivali ovako lak meč. Mislili smo da će biti drugačije, pričali o svemu, pogotovo posle meča Asvela i Zvezde. Ovo je opasno po nas, jer na ovakvim utakmicama ekipe ne moraju da igraju čvrsto u Evroligi. Počeli smo Evroligu pre sedam dana na veoma loš način. Razgovarali smo sa igračima, pokušali smo da pronađemo drugi način i da razumemo kako treba da igramo Evroligu ako želite da dobijete. Danas smo krenuli sa agresivnom odbranom večeras, dali su nam dosta šansi da trčimo. Igrali smo pametno u napadu sa kvalitetom koji imamo kao tim. Bilo je momenata kada smo pali, ali igrali smo utakmicu protiv dobrog tima. Mislim da je Asvel bolji nego prošle sezone i želim im sve najbolje u sledećim mečevima. Čestitam mojim momcima na pobedi, bila je lepa atmosfera i želim da se zahvalim svim našim ljudima koji su došli da podrže Partizan večeras, to je za nas jako važno - poručio je Obradović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track