NEDOVIĆU ZASMETAO SUDIJSKI KRITERIJUM: Dozvolili su tuču koja se ne vidi golim okom...
Foto: Starsport

EVROLIGA

NEDOVIĆU ZASMETAO SUDIJSKI KRITERIJUM: Dozvolili su tuču koja se ne vidi golim okom...

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u Kaunasu od Žalgirisa sa 74:79 u utakmici drugog kola Evrolige.

Nakon još jednog bolnog poraza od litvanskog tima Nemanja Nedović dao je svoj komentar meča.

''Bilo je jako iscrpljujuće. Ovo je možda i najzahtevnija utakmica u toku sezone. Žalgiris je zaista čvrsta ekipa i ne odustaju nikada. Krivo mi je što smo izgubili. Mislim da smo odgovorili na tu njihovu čvrstinu i agresivnost, kontrolisali manje-više utakmicu 35 minuta i onda dođe tih 5 minuta... Nije sve bilo ni do nas. Ulazili su im neki šutevi iz pada, pa onda odskače lopta po obruču tri, četiri puta. Ostaje žal, teško je igrati ovde, ali idemo dalje'', rekao je Nedović.

Zasmetao mu je i sudijski kriterijum.

''Malo je kombinacija svega. Mi odradimo sve što je do nas, a onda čovek šutne iz pada i da koš. To im da samopouzdanje, sudijski kriterijum se promeni, oni dozvole 'tuču' koja se ne vidi golim okom. Mnogo je teško igrati protiv toga. Baš je naporno...

Potom je dodatno objasnio šta je hteo da kaže.

Njihova tri, četiri igrača se zaleću na skok u napadu. Traže igru za Ulanovasa, za nas niže igrače je to iscrpljujuće. Borili smo se, dali su sve od sebe. Nekad moraš da priznaš da su zaslužili'', rekao je Nedović i izrazio nadu da se greške iz večerašnjeg meča neće ponavljati.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track