"ZVEZDA JE NAPRAVILA NAJBOLJI TIM IKADA" Kapiten Borca pred okršaj sa crveno-belima: Naredna utakmica spada u red NAJLAKŠIH
Foto: Starsport

ABA liga

"ZVEZDA JE NAPRAVILA NAJBOLJI TIM IKADA" Kapiten Borca pred okršaj sa crveno-belima: Naredna utakmica spada u red NAJLAKŠIH

Košarka -

Kapiten Borca Nemanja Todorović pred meč sa Crvenom zvezdom istakao je da da su crveno-beli apsolutni favoriti i da će njegov tim dati sve od sebe da se prikaže u najboljem svetlu.

Tororvić smatra da je ovaj tim Crvene zvezde možda i najbolji u istoriji.

"Nema potrebe puno govoriti o narednom protivniku. Crvena zvezda je ovog leta stvorila impresivan tim, jedan od najboljih od kada pamtim, a možda i nabolji ikad. Zbog toga sledeća utakmica spada u red najlakših, jer zaista nemamo šta da izgubimo", rekao je Todorović za klupski sajt.

"Favorit je poznat, a nama ostaje da pružimo svoj maksimum, kako bi se pokazali u najboljem svetlu pred svojim navijačima", dodao je on.

Podsetimo, Borac u nedelju od 18 asova dočekuje na svom terenu crveno-bele.

"Smatram da nije nužno posebno zvati Čačane da u nedelju dođu u Dvoranu kraj Morave, jer sam siguran da će oni to sigurno učiniti. A, verujem da će imati lepu priliku da uživaju u košarci na jednom višem nivou. Mogu da im poručim da se nećemo obrukati, igraćemo iznad svojih mogućnosti, pa šta bude neka bude", zaključio je Nemanja Todorović.

Obe ekipe nakon dva odigrana kola imaju maksimalan učinak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track