ŠOK NA VEMBLIJU - ENGLEZI ZVIŽDALI SVOM KAPITENU! Selektor pobesneo nakon meča: Ne razumem čemu to!
Foto: David Klein / imago sportfotodienst / Profimedia

sramno ponašanje

ŠOK NA VEMBLIJU - ENGLEZI ZVIŽDALI SVOM KAPITENU! Selektor pobesneo nakon meča: Ne razumem čemu to!

Fudbal -

Reprezentacija Engleske savladala je u prijateljskoj utakmici selekciju Australije rezultatom 1:0, a meč je obeležio jedan neshvatljiv potez engleskih navijača na Vembliju.

Kapiten reprezentacije Engleske Džordan Henderson ispraćen je zvižducima navijača kada je izlazio iz igre u 63. minutu utakmice.

Ponašanje navijača razbesnelo je selektora Gereta Sautgejta.

"Stvarno ne razumem. Džordan je fudbaler sa 79 utakmica za Englesku, njegova predanost i ono što je doneo reprezentaciji je izuzetno. Njegova uloga na terenu i van njega je neverovatno važna. Uzeo je pod svoje okrilje mlade igrače poput Belingema. Uzor je ovoj ekipi u svakom smislu i zaslužio je podršku. Zaista ne znam gde sve ovo vodi. Nije mi razumno zviždati igraču koji daje srce i dušu za Englesku. Kako će to pomoći njemu ili ekipi?" zapitao se engleski stručnjak.

Engleski mediji prenose da se Henderson našao na udaru navijača zbog odluke da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiji. Podsetimo, iskusni vezista prešao je letos u Al Etifaku i potpisao ugovor do 2026. godine. Njegova godišnja plata je čak 40 miliona evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track